The pure you

Dit ben ik

Als styliste en designer ervaar ik dagelijks hoeveel vrouwen zich verstoppen, waardoor de wereld niet kan meegenieten van hun kwaliteiten en hun schoonheid. Mijn passie is om dat te mogen losmaken en een vrouw bij haar essentie te laten komen, zodat ze van al haar kwaliteiten gebruik mag gaan maken en mag stralen in haar hele wezen.

 

Het aanvoelen van mensen is mijn tweede natuur. Om je van binnen goed te voelen, is het belangrijk dat je uitstraalt wie je bent. Ik kijk niet alleen naar trends, die veranderen tenslotte elk seizoen, maar ik werk met mijn intuitie en wijk af van de regels. Ik kijk naar jou en we maken samen de reis naar jouw innerlijk, ik probeer te doorgronden wie jij bent, wat je nodig hebt en hoe ik dat kan vertalen naar jouw eigen stijl met kleuren en vormen die bij jouw passen. Ik werk met jouw behoeften, eigen kwaliteiten, smaak en lifestyle. Zodat jij authentiek mag zijn, vrij mag zijn en al jouw talenten gaat gebruiken in deze wereld.

 

 

 

Anderen over Elly

Addy: "Mijn ochtend was zo bijzonder deze wil ik met jullie delen:
Elly Schraven heeft mij inzichten gegeven voor mijn klerenkast die ik niet voor mogelijk hield. 
Mijn kast puilde zo wie zo al uit, maar na de erfenis van mijn dierbare tante. Was voor mij het overzicht weg.... hulp troepen ingeschakeld en Elly heeft mij geholpen. Combinaties gemaakt die ik never ever zou maken. 
De les die ik geleerd heb; laat jezelf ZIEN! Verstop je niet in veilige kleuren. Straal 🤩
Dat is de boodschap die mijn tante mij nagelaten heeft. 
Hoe bijzonder ❤"

Wiepke: Eerder had ik al een kleurenanalyse bij Elly gedaan. Je krijgt een kleurenwaaier die je kunt gebruiken als je kleding gaat kopen. Ik heb zelf ervaren hoe een "foute" kleur ook je hele uitstraling van je gezicht/huid laat verbleken.
Vandaag hebben we het traject vervolgt met een kledingstyle advies en shopping bij Made by Keet in Druten. Vervolgens hebben we samen mijn kledingkast opgeruimd en uitgezocht welke kleuren en combinaties mogelijk zijn. Ik heb een lijstje ontvangen met wat er nog ontbreekt aan de basisoutfit en in welke kleur ik dat het beste kan kopen. 
Elly heeft een goede kijk op wat bij iemand past zodat je unieke persoonlijkheid naar voren springt. 
Sinds ik mij bewust ervan ben welke kleuren en kledingstyle het beste bij mij passen, koop ik geen kleding meer die ik bijna nooit meer draag. Daarom zijn de kosten van de kleurenanalyse, stylingadvies en -shopping geen weggegooid geld. Je hebt er de rest van je leven profijt van; in je portemonee en met je uitstraling

Kathelijn: "wow, Elly heeft vorige week een garderobe check bij mij gedaan. Ik heb echt niet veel kleding (al zeg ik het zelf) maar nu weet ik hoe ik anders kan combineren wat ik echt niet meer aan moet trekken of, als ik het echt niet weg wil doen hoe ik er dan voor zorg dat ik er toch stralend uit kom te zien.
dank je wel."

Danielle: "Dank je wel Elly, je bent een vakvrouw, je weet waar je over praat en hebt me al diverse keren van advies gediend. Kleurenanalyse en garderobecheck. Je voelt mij precies aan en weet waar ik me prettig in voel. Ik heb bespaard door al je adviezen want miskopen overkomen mij niet meer. En nog sta je altijd open voor advies en goede raad, als ik weer eens met mijn handen in t haar zit en niet weet wat te dragen. Ik kan je alleen maar aanbevelen bij iedereen in mijn omgeving."

Anja: "Niet alleen in je business, maar ook als mens ben je een topper en kunt mensen echt op hun gemak stellen. Je hebt een natural feeling daarvoor dat is mij wel duidelijk geworden in de keren dat ik je heb ontmoet. Ik ga nu vol zelfvertrouwen de deur uit met altijd de juiste kleding en kleuren. Dank je wel Elly".

Kathelijn:"Afgelopen zaterdag, 3 maart, was de afsluiting van het groepstraject Samen Bij Kaat van Natuurlijk Bij Kaat. 8 Vrouwen zijn in een half jaar getransformeerd naar nog mooiere, zelfverzekerde slanke(re) vrouwen. 
Als afsluiting kregen ze van mij een fotoshoot met alles er op en er aan! Een kapster, visagiste en styliste Elly van Divine pride. 
Wat geweldig hoe zij dit doet. In de weken voorafgaand aan de shoot heeft ze contact met de vrouwen, wie ben je, wat doe je, wat is je stijl etc. 
Vorige week, voor de shoot liet Elly mij al wat foto’s zien van de kleding die ze had uitgekozen en ik hield mijn hart vast…. Oh jee, komt dit wel goed?
En ja, wat is Elly een professional, geweldig hoe zij omgaat met de dames die wat onzeker naar de kleding kijken.
Wat heb je uitgezocht voor mij? En op het moment dat zij de kleding aantrekken staat het ze zo fantastisch. 
Ze neemt de tijd, kijkt, luistert en reageert. Geweldig om haar te zien werken. 
Ook bij het maken van de foto bleef zij bij de vrouw die in het middelpunt stond. Meer zelfvertrouwen wil nog niet zeggen dat je automatisch je prettig voelt voor de lens. Elly zorgde hier wel voor! Stelde de vrouwen gerust, gaf ze tips en het resultaat?
Wow, niet te geloven. 
Elly, dank je wel. 
Je hebt mijn verwachtingen overtroffen."

 

Mirjam: "De kleurenanalyse bij Elly was verrassend, ik heb mijn voorkeuren en die werden bevestigd, maar ook nieuwe kleuren, die ik anders niet gauw zou kopen blijken mij goed te staan. Miskopen uit het verleden werden ook nog eens bevestigd door de analyse: ik vond de kleur van het betreffende misgekochte kledingstuk wel mooi, maar het paste helemaal niet bij mijn type. Door de kleur tijdens de analyse te onderzoeken en écht te zien wat het met je doet, voorkom ik die miskopen in de toekomst, dat weet ik zeker! Ik neem het advies mee bij mijn nieuwe aankopen!

 

Angelique: "Met passie, geduld en heel vakkundig gaat Elly met je aan de slag. Een aanrader die ik bijna voorbij had laten gaan....
Want bijna 10 jaar geleden had ik al een kleurenanalyse laten doen. Dus ik weet wel welke kleuren bij mij horen. Maar de laatste tijd had ik weer last van miskopen, terwijl ik keurig in mijn waaier bleef. En wat heeft Elly me geleerd: je moet eigenlijk elke 7 jaar een nieuwe analyse laten maken. En dat ik miskopen had, klopte daarom ook: ik was duidelijk opgeschoven en zit in een ander kleurenpallet!! 
Ik kan nu weer zowel zakelijk als prive goed voor de dag komen met mijn nieuwe kleuren en wat heb je me vooral ook mooie kleuren en kleurcombinaties laten zien, Elly.

 

Dyan: "Elly van Divine Pride gaat zeer vakkundig te werk en weet waar ze het over heeft! De kleurenanalyse werd rustig en leuk toegepast en ik weet nu precies welke kleuren bij mij passen én welke niet. Zeker een aanrader!

Bedankt Elly!"

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon